http://elementmontasje.no/Skins/Menu/link.html

Om oss

Loe Elementmontasje AS ble opprinnelig startet i 1996, og har utviklet seg til ett av Norges største montasjefirmaer.  Høsten 2011 ble firmaet reorganisert og fikk nytt organisasjonsnummer.  Det var imidlertid ingen endringer i firmaet, både ledelse og ansatte fortsatte som tidligere.Loe Elementmontasje AS holder til på Loesmoen industriområde i Hokksund.  Her har vi kontorer, verksted og vaskehall, alt som trengs for å holde en moderne kranpark og bilpark i orden.  Vår hovedgeskjeft er montering av bygg i prefabrikerte betongelementer, samt utleie av mobilkraner.

Vi tar oss også av transport gjennom firmaet Element og Spesialtransport AS som holder til i
samme lokaler som oss.

Loe Elementmontasje AS har i 2012 48 ansatte som har bred erfaring innen montering og krankjøring.  Vi monterer 80 – 90 prosjekter i året, dette tilsvarer ca. 100 000 tonn betongelementer.  Dette er bygg som forretningssentre, P-hus, skoler, fabrikker, boligblokker, bruer og kulverter etc.

Med egne mobilkraner, montører og sveisere som kjenner hverandre godt, i tillegg til transport fra Element og Spesialtransport AS, får vi gjort oppdragene effektivt og sikkert.  Dette gjør det enkelt for bestiller, da vi tar hånd om alt fra produsent til ferdig råbygg.  All koordinering gjøres internt.

Loe Elementmontasje AS er pr. i dag Norges største selvstendige montasjefirma.
LOE Elementmontasje AS  
Adresse: Industriveien 8
Postnr./Sted: 3300 Hokksund
Telefon: 32 25 17 50
E-post: post@elementmontasje.no  
Element og Spesialtransport AS
Adresse: Industriveien 8
Postnr./Sted: 3300 Hokksund
Telefon: 32 25 17 50
E-post: kontor@elementtrans.no

Levert av  
mangadexmangadex